Red Bull Paper Wings Etapa Kualifikuese Korçë

Vetëm me një cope letër, qindra ide, krahë të fortë e të stërvitur dhe shumë optimizëm, mund të mbahesh mend në historinë e sportit.

Red Bull Paper Wings do të zhvillojë një etapë kualifikuese në Korçë, në Pallatin e Sportit ''Tamara Nikolla'', ku pilotët do të konkurojnë në disiplinat e më poshtme:

Distanca më e largët
Kohëzgjatja më e mirë
Fluturimi më aerobatik në ajër

Regjistrohuni paraprakisht më posht, ose sillni aftësitë tuaja auronatike në Pallatin e Sportit ''Tamara Nikolla'' data 16 Mars ora 10 AM .

Të shohim nëse keni aftësitë që nevojiten për të përfaqësuar Shqipërinë në Finalen Botërore, në Hangar-7, Salzburg, Austri.

Klikoni mbi flamurin e Shqipërisë për tu resgjistruar në etapën tuaj kualifikuese.