RED BULL PAPER WINGS KVALIFIKATION BSS

RED BULL PAPER WINGS KVALIFIKATION AARHUS SCHOOL OF BUSINESS

Red Bull Paper Wings BSS Kvalifikation
D. 11. marts kl. 16:00-18:00 kan du tage del i en af de danske kvalifikationer i Red Bull Paper Wings på Aarhus School of Business

Konkurrencen
I Red Bull Paper Wings kan du konkurrere mod andre studerende i tre discipliner: flyvelængde, flyvetid og luftakrobatik. Målet er selvsagt at flyve og ikke at lande, og deltagere kan konkurrere i mere end en kategori.

Længste distance: vinderen af denne kategori vil være den pilot, hvis fly flyver den længste distance, fra lift-off til landingssted.

Længste flyvetid: Vinderen af denne kategori vil være den pilot, der formår at have sit fly i luften i længst tid.

Luftakrobatik:
Stil og kreativitet – det er, hvad der kræves for at få et papirfly til at flyve kunstnerisk gennem luften. Juryen vil kåre vinderen ud fra:
• Papirflyets (tekniske) opbygning
• Kreativitet (kunst & design)
• Flyvepræstation

Eneste redskab, man må bruge til at lave sin papirflyver med, er et A4-papirark. Alle andre hjælpemidler er forbudte i ”længste distance” og ”længste flyvetid” kategorierne, mens hobby ingeniørerne får muligheden for at bruge saks, lim og andre materialer i disciplinen ”luftakrobatik”.

Kig forbi, fold dit eget papirsfly og kast det højest, længst eller mest akrobatisk og du kan vinde billetter til den danske finale i København 27.marts. Vinderen i Københavnbliver sendt videre til verdensmesterskabet i Hangar 7, som er lokaliseret i Salzburg, Østrig. Du er bare et papirark og et kast fra et fantastisk eventyr.