Ένα τρομερό Κυριακάτικο απόγευμα, σε μια Τεχνόπολη γεμάτη σαΐτες, βρέθηκαν οι 3 κορυφαίοι πιλότοι που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον μεγάλο Παγκόσμιο Τελικό τον Μάιο στο Hangar-7 της Αυστρίας!

Πάνω από 80 επίδοξοι πιλότοι πήραν μέρος, διπλώνοντας σαΐτες με νύχια και με δόντια!

Καλύτερος πιλότος στη κατηγορία μεγαλύτερης απόστασης αναδείχθηκε ο Διονύσης Σελάμης, ένας πιλότος που πήρε μέρος στο Last Chance Qualifier και αμέσως μετά κέρδισε και τον τελικό πετώντας τη σαΐτα του 27,8 μέτρα!

Στη κατηγορία μεγαλύτερης διάρκειας πτήσης, ο πιλότος που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας είναι ο φοιτητής που προκρίθηκε από τους αγώνες που έγιναν στα Χανιά. Ο Κωνσταντίνος Ανδρώνης ήρθε από τα Χανιά στην Αθήνα για τον τελικό και δεν έφυγε παραπονεμένος. Έκανε το χάρτινο αεροσκάφος του να πετάει για 3,10 δευτερόλεπτα, τα οποία ήταν όσο χρειαζόταν για να διαλύσει τον ανταγωνισμό!

Στην τρίτη και τελευταία κατηγορία είχαμε μια έκπληξη. Η νικήτρια του περσινού διαγωνισμού Red Bull Doodle Art Εύη Παυλίδη, ήρθε πάλι, έτοιμη να κερδίσει άλλον έναν διαγωνισμό της Red Bull. Είχε προετοιμαστεί κατάλληλα, φτιάχνοντας μια από τις πιο εντυπωσιακές σαΐτες που έχουμε δει ποτέ.
Κάπως έτσι, κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές, μαζεύοντας 25 πόντους και κερδίζοντας τη πρόκριση για τον παγκόσμιο τελικό!

Η Εύη, ο Κωνσταντίνος και ο Διονύσης θα ταξιδέψουν τον Μάιο στην Αυστρία, στο εντυπωσιακό Hangar-7, για να πετάξουν για άλλη μια φορά τις σαΐτες τους και να εντυπωσιάσουν τα πλήθη!

Τους ευχόμαστε τα καλύτερα!
May the wings be with them!