Red Bull Paper Wings Kualifikimi Gjakovë

Red Bull Paper Wings Rikthehet

Kualifikimi Gjakovë

Mjafton të ndërtosh një aeroplan prej letre, që të fluturojë sa më larg, sa më gjatë dhe të realizojë performanca aerobatike në ajër, për të siguruar një vend në Finalen Botërore në Hangar 7, Austri, më 8 & 9 Maj 2015.