RED BULL

PAPER WINGS.

Paperwings Main Image

КОЈ ЌЕ ГО ОСТВАРИ СОНОТ НА ДА ВИНЧИ ЗА ЛЕТАЊЕ?

Paperwings Main Image
500
КВАЛИФИКАЦИИ
62
ДРЖАВИ
Icon

ПРИЈАВИ СЕ

Пријави се на квалификациите кои ќе се одржат на 27 март и учествувај во категориите Дистанца и Времетраење на лет.

Icon

НАТПРЕВАРУВАЈ СЕ

Тестирај ја твојата креативност, имагинација и техника во категориите Дистанца или Времетраење на лет (или и во двете).

Icon

ПОБЕДИ

Победниците од секоја држава ќе се натпреваруваат на Светското Финале во познатиот Hangar-7 во Салцбург. Таму, шампионите од секоја категорија ќе добијат летечко искуство со флотата на Flying Bulls.

Наши спонзори

НЕ ГИ ПРОПУШТАЈ НАЈНОВИТЕ ВЕСТИ ЗА НАТПРЕВАРОТ

UPDATE YOUR BROWSER TO VIEW THE WEBSITE CORRECTLY

Please download the latest version to ensure you can use the site correctly.

×

ONE MOMENT PLEASE...